ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΑΡΙΝΟΥ 2022

 

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΕΠΙ.ΤΕ.ΤΡΟ

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

 

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΕΤΡΟ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΟ:
α) που θα δηλώσουν του ΤΕΤΡΟ εαρινού εξαμήνου που έχει αντιστοιχηθεί με μάθημα του ΕΠΙΤΕΤΡΟ το οποίο διδάσκεται στο ΕΠΙΤΕΤΡΟ το εαρινό εξάμηνο θα το διδαχθούν και θα το εξεταστούν με το ΕΠΙΤΕΤΡΟ.

β) που θα δηλώσουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μάθημα του ΤΕΤΡΟ εαρινού εξαμήνου που έχει αντιστοιχηθεί με μάθημα του ΕΠΙΤΕΤΡΟ το οποίο διδάσκεται στο ΕΠΙΤΕΤΡΟ το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ εξάμηνο θα επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα ή την γραμματεία για να ενημερώσουν και να προγραμματιστεί η διδασκαλία τους.


β) που θα δηλώσουν μάθημα του ΤΕΤΡΟ εαρινού εξαμήνου, το οποίο ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ και που έχει αντιστοιχηθεί με μάθημα του ΕΠΙΤΕΤΡΟ και το οποίο διδάσκεται στο ΕΠΙΤΕΤΡΟ το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ εξάμηνο ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ και θα διεξαχθούν μόνο οι εξετάσεις τους. Όμως οι φοιτητές θα πρέπει επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα ή την γραμματεία για να ενημερώσουν.

γ) που θα δηλώσουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μάθημα του ΤΕΤΡΟ εαρινού εξαμήνου που ΔΕΝ έχει αντιστοιχηθεί με μάθημα του ΕΠΙΤΕΤΡΟ θα επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα ή την γραμματεία για να ενημερώσουν και να προγραμματιστεί η διδασκαλία του.

Οι αντιστοιχίσεις μαθημάτων ΤΕΤΡΟ-ΕΠΙΤΕΤΡΟ έχουν αναρτηθεί στο site του Τμήματος, στην καρτέλα ΤΕΤΡΟ