Image
Image
Γνωστικα αντικειμνα:
- Τεχνολογίες Επεξεργασίας Τροφίμων και Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
- Χημεία Και Βιοχημεία Γεωργικών Προϊόντων
- Οργανική Χημεία -Συνθετικά Μακρομόρια
- Ανάλυση, Χαρακτηρισμός και Διεργασίες Κολλοειδών Τροφίμων
- Μετασυλλεκτική Φυσιολογία-Συντήρηση Φυτικών Προϊόντων
- Ποιοτικός Έλεγχος και Τυποποίηση Γεωργικών Προϊόντων
- Αγγλική Γλώσσα
- Μηχανική Φυσικών Διεργασιών Τροφίμων
- Τεχνολογία και Ποιότητα Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης
- Μετασυλλεκτική Διαχείριση Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης-Μυκοτοξίνες
- Βιοστατιστική
- Χημεία Τροφίμων με Έμφαση στη Χημεία Λιπαρών Ουσιών
- Τεχνολογία και Ποιότητα Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
- Οινολογία
- Φυσικοχημεία και Βιοτεχνολογία Τροφίμων
- Τεχνολογία και Ποιότητα Αλεύρων Και Προϊόντων τους
- Ξενόγλωσση Εκπαιδευτική Πολιτική με Έμφαση Στην Αγγλική Γλώσσα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
- Μικροβιολογία Προϊόντων και Παραπροϊόντων Βιομηχανίων Τροφίμων
- Τεχνολογίες Επεξεργασίας Φυτικών Προϊόντων
- Πληροφορική
- Τεχνολογία και Μικροβιολογία Προϊόντων Ζωικής Προέλευσης
- Εργαστηριακές Μέθοδοι Ανόργανης, Οργανικής και Αναλυτικής Χημείας
- Εργαστηριακές Μέθοδοι Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων
- Εργαστηριακές Μέθοδοι Μηχανικής Τροφίμων
- Εργαστηριακές Μέθοδοι Χημικής Ανάλυσης Τροφίμων & Οίνου
Ενημερωμένο:
Ιουνίου