Image Γνωστικα αντικειμνα: Τεχνολογίες Επεξεργασίας Τροφίμων και Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων Χημεία Και Βιοχημεία Γεωργικών Προϊόντων Οργανική Χημεία -Συνθετικά Μακρομόρια Ανάλυση, Χαρακτηρισμός και Διεργασίες Κολλοειδών Τροφίμων Μετασυλλεκτική Φυσιολογία-Συντήρηση Φυτικών Προϊόντων Ποιοτικός Έλεγχος και Τυποποίηση Γεωργικών Προϊόντων Αγγλική Γλώσσα Μηχανική Φυσικών Διεργασιών Τροφίμων Τεχνολογία και Ποιότητα Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης Μετασυλλεκτική Διαχείριση Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης-Μυκοτοξίνες Βιοστατιστική Χημεία Τροφίμων με Έμφαση στη Χημεία Λιπαρών Ουσιών Τεχνολογία και Ποιότητα Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων Οινολογία Φυσικοχημεία και Βιοτεχνολογία Τροφίμων Τεχνολογία και Ποιότητα Αλεύρων Και Προϊόντων τους Ξενόγλωσση Εκπαιδευτική Πολιτική με Έμφαση Στην Αγγλική Γλώσσα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Μικροβιολογία Προϊόντων και Παραπροϊόντων Βιομηχανίων Τροφίμων Τεχνολογίες Επεξεργασίας Φυτικών Προϊόντων Πληροφορική Τεχνολογία και Μικροβιολογία Προϊόντων Ζωικής Προέλευσης Εργαστηριακές Μέθοδοι Ανόργανης, Οργανικής και Αναλυτικής Χημείας Εργαστηριακές Μέθοδοι Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων Εργαστηριακές Μέθοδοι Μηχανικής Τροφίμων Εργαστηριακές Μέθοδοι Χημικής Ανάλυσης Τροφίμων & Οίνου