Image
Μητρώο Γνωστικών Αντικειμένων

 

Γνωστικα αντικειμνα:

  • Τεχνολογίες Επεξεργασίας Τροφίμων και Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
  •  Χημεία Και Βιοχημεία Γεωργικών Προϊόντων
  • Οργανική Χημεία -Συνθετικά Μακρομόρια
  • Ανάλυση, Χαρακτηρισμός και Διεργασίες Κολλοειδών Τροφίμων
  • Μετασυλλεκτική Φυσιολογία-Συντήρηση Φυτικών Προϊόντων
  • Ποιοτικός Έλεγχος και Τυποποίηση Γεωργικών Προϊόντων
  • Αγγλική Γλώσσα
  • Μηχανική Φυσικών Διεργασιών Τροφίμων
  • Τεχνολογία και Ποιότητα Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης
  • Μετασυλλεκτική Διαχείριση Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης-Μυκοτοξίνες
  • Βιοστατιστική
  • Χημεία Τροφίμων με Έμφαση στη Χημεία Λιπαρών Ουσιών
  • Τεχνολογία και Ποιότητα Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
  • Οινολογία
  • Φυσικοχημεία και Βιοτεχνολογία Τροφίμων
  • Τεχνολογία και Ποιότητα Αλεύρων Και Προϊόντων τους
  • Ξενόγλωσση Εκπαιδευτική Πολιτική με Έμφαση Στην Αγγλική Γλώσσα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
  • Μικροβιολογία Προϊόντων και Παραπροϊόντων Βιομηχανίων Τροφίμων
  • Τεχνολογίες Επεξεργασίας Φυτικών Προϊόντων
  • Πληροφορική
  • Τεχνολογία και Μικροβιολογία Προϊόντων Ζωικής Προέλευσης
  • Εργαστηριακές Μέθοδοι Ανόργανης, Οργανικής και Αναλυτικής Χημείας
  • Εργαστηριακές Μέθοδοι Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων
  • Εργαστηριακές Μέθοδοι Μηχανικής Τροφίμων
  • Εργαστηριακές Μέθοδοι Χημικής Ανάλυσης Τροφίμων & Οίνου
Ενημερωμένο: Ιουνίου