ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Κωδικός μαθήματος
ΕΤΤ10021.3
Μονάδες ECTS
5
Κατηγορία μαθήματος
Περιγραφή μαθήματος
  • Θεωρητική προσέγγιση των κατηγοριών την τροφίμων:
  • Καινοτόμα τρόφιμα 
  • Λειτουργικά Τρόφιμα 
  • Βιολογικά τρόφιμα 
  • Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα
  • Η έννοια του προϊόντος η δημιουργία και τα στάδια του
  • Τι υπαγορεύει την ανάπτυξη νέων προϊόντων
  • Στρατηγική ανάπτυξης μέσα από προγράμματα R&D
  • Νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στην παραγωγή των νέων προϊόντων
  • Σχετική Νομοθεσία