ΑΡΧΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Κωδικός μαθήματος
ΕΤΤ3041
Μονάδες ECTS
5
Εξάμηνο
Εξάμηνο Γ
Κατηγορία μαθήματος
Διδάσκων καθηγητής

Θεόδωρος Βαρζάκας

Περιγραφή μαθήματος
  • Εισαγωγή στις αρχές του ποιοτικού ελέγχου τροφίμων

  • Θεωρίες ποιότητας

  • Ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων - Συντελεστές ποιότητας

  • Εισαγωγή στο στατιστικό έλεγχο ποιότητας τροφίμων

  • Ανάλυση δεδομένων και δειγματοληψία - Σχέδια δειγματοληψίας τροφίμων

  • Στατιστικός έλεγχος ποιότητας τροφίμων με τη χρήση των διαγραμμάτων ελέγχου

  • Ανάλυση ικανότητας παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων

Επίλυση προβλημάτων ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και βελτίωσης ποιότητας