Image
![fst-logo](/sites/default/files/styles/large/public/images/2024-03/fst-logo.png?itok=0m_gsNUZ)
Υποχρεωτικό
Θεόδωρος Βαρζάκας
Εισαγωγή στις αρχές του ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
Θεωρίες ποιότητας
Ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων - Συντελεστές ποιότητας
Εισαγωγή στο στατιστικό έλεγχο ποιότητας τροφίμων
Ανάλυση δεδομένων και δειγματοληψία - Σχέδια δειγματοληψίας τροφίμων
Στατιστικός έλεγχος ποιότητας τροφίμων με τη χρήση των διαγραμμάτων ελέγχου
Ανάλυση ικανότητας παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων
Επίλυση προβλημάτων ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και βελτίωσης ποιότητας